Over ons

Rob Besselink
Rob Besselink is geboren en getogen in Enschede, waar hij klassiek gitaar en lichte muziek studeerde aan het Twents Conservatorium. Zijn docenten waren onder anderen Louis Ignatius Gall, Edith Leerkes en Jim ten Boske. Rob probeert zich te specialiseren in het allround zijn. Naast zijn werk als gitaardocent en arrangeur speelt hij in verschillende ensembles en begeleidt koren en individuele zangers.


Jan Guichelaar
Studeerde af in compositie, klassiek gitaar en electrisch gitaar aan het Twents Conservatorium in Enschede.

Hij speelde in diverse muzikale samenstellingen, waaronder de dialect-rockband Op Drift, diverse solo-optredens en met Gery Groot-Zwaaftink Platero y Yo voor verteller en gitaar.

Verschillende composities voor kamermuziek, zijn uitgegeven door Donemus, Elgo Productions, Tierolff en Rieks Sodenkamp.


Maarten

van de Velde


Maarten van de Velde is een veelzijdig klarinettist; door een brede muzikale interesse is hij thuis in diverse stijlen. Hij speelde in vele ensembles, waaronder het Euregio Orkest, de Philips Orkesten, de Helmondse Orkestvereniging, en het Oost-Nederlands Symfonieorkest. Tegenwoordig is hij vooral actief binnen diverse muzikale projecten in en rond Enschede, en wordt daarbij gecoacht via Academia Musica door o.a. Niels Bijl, André Kerver en Johan Naus.